Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)

Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)

Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

50 minuten.

Ingrediënten

250 gram Masterbeef
500 gram zuurkool
4 aardappelen
2 eetlepels tomatenpuree
300 ml water
50 gram boter
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
1 laurierblad
Bereidingswijze: Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de boter en roerbak de Masterbeef, de in stukken gesneden aardappelen en de tomatenpuree 5 minuten. Proef de zuurkool en spoel het met koud water af tot het op smaak is; woel het daarna los met een vork. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) en het laurierblad toe en na enkele minuten de zuurkool; hierna na enkele minuten het water toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de aardappelen gaar zijn.

Bereiden

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus